1 Ada Milea & Bobo Burlăcianu

Ada Milea & Bobo Burlăcianu

[ 18-06-2019 20:00 ]


Egy olyan fajta zene, ami inkább a színházhoz hasonlit, mint a zenéhez, hagyományos, és nem annyira hagyományos hangszerekkel. Legyekről, fűről, ideális nőkről, alkoholról, emberevő disznókról, játékkereskedő szomszédokról stb. szól. A Jazz&Blues Clubban, kedden, június 18.án este 8-tól.

[ Link ]


1 KatHS | Jazz & Blues Club

KatHS | Jazz & Blues Club

[ 21-06-2019 21:00 ]


A Koszika & The HotShots felvillanyozó, eklektikus színfolt Erdély zenei palettáján. Sokszínű muzsikájuk több műfajból építkezik, tükrözve a zenekar tagjainak változatos ízlését. Saját dalaikban ötvözik a műfaji sajátosságokat és a stílusjegyeket, zenéjük felölel funk, jazz elemeket, reggae-t vagy akár drum and bass-t, még népzenei motívumok is fellelhetők benne, A zenekar lendületes LIVE koncertélményt nyújt! Szobahőmérsékleten, élőben fogyasztandó :P Asztalos Zsolt - drums, Éltes Áron - sax, Cristina László - piano, synth, backing vocals, Koszorus Krisztina Koszika - voice, fx, Szász Csaba - guitar, fx Zonda Attila - bass, fx

[ Link ]


1 Crazy Town (USA), Sky Swallows Challenge (RO) - The Bunker

Crazy Town (USA), Sky Swallows Challenge (RO) - The Bunker

[ 09-08-2019 20:00 ]


A Crazy Town visszahozza a 90-es évek energiáját Marosvásárhely színpadára egy olyan koncertel, amely megérinti a nagy nosztalgikus és táncos rajongók érzéki húrjait. Több mint két évtizeden át a zenekarnak sikerült megőriznie a státuszát, mint az amerikai alternativ-rock egyik szimbóluma. A Butterfly vagy a Revolving Door slágerek alkotói hűek maradtak alkotásaikhoz, melyek egyesítik a rap-rockot, a nu-metalt és alternativ ritmusokat, valamivel ami hipnotizálva minden koncertjükön megmozgatja az egész közönséget.

[ Link ]