1 Folknap a Tükrös Zenekarral

Folknap a Tükrös Zenekarral

[ 21-04-2018 10:00 ]


A táncházmozgalom eredetmítoszában kulcsszerepet játszó Szék település valóságos kultusszá érett mára. A befele forduló, szokásait és életformáját a legtovább megtartó faluközösséget a táncházasok idealizáló nézőpontja nehezen értelmezhető legendává merevítette. A községet kutatni érkező revival-ek képviseletében Halmos Attila „Csiga” és Liber Endre, a Tükrös zenekar zenészei, valamint Both József táncoktató, a Széket belülről megéltek szemszögéből Both Zsuzsa táncoktató és Böjte Mária tanárnő egy panelbeszélgetés keretében kísérlik megragadni a széki csoda lényegét. Táncoktatók: Both Zsuzsa és József Zenél: Tükrös Zenekar zenekar.

[ Link ]


1 Weekend Dance Night

Weekend Dance Night

[ 21-04-2018 22:00 ]


Minden szombat este a Jazz&Blues Clubban BULI VAN! Vedd fel a tánc cipődet és gyere le te is , hogyha gondolod, hogy bírsz táncolni reggelig, mert a zene, az biztosítva lesz: 2 DJ, 2 terem és 2 stílus - azt választod, amelyik neked jobban talál! Hétvégénként 22.00 órától.

[ Link ]


1 Stand up show w/ Banciu, Maria & Mincu

Stand up show w/ Banciu, Maria & Mincu

[ 22-04-2018 20:00 ]


Maria Popovici es Mincu elindultak az iden a masodik orszagos turnejukra, ezuttal Alexandru Baciu meghivottjukkal. Az uj turne eloadasat sajat maguk irtak es rendeztek, ha kivancsiak vagytok, hogy milyen nevetseges helyzetekbe kerultek az eloadok az utolso evben, amiota nem lattatok oket, gyertek el a Jazz&Blues Clubba aprilis 22-en, es hallgassatok meg oket eloben!

[ Link ]


1 Just the 4 Of Us

Just the 4 Of Us

[ 26-04-2018 20:00 ]


A versengés létezik a művészetek világában is, viszont sokszor nem egészséges vagy fair play az ahogyan megnyilvánul. Egy hasonló témakört boncolgatott egy asztal körül Nóra, Tünde, Timi és Teo, amikor megszületett a „Just the 4 of Us” projekt lényege. "Ez a koncert az első olyan kihívás, amely segít legyőzni egyes korlátainkat, amelyeket beismertünk mind a négyen, hogy léteznek és nem tudjuk saját erőből legyőzni őket, igazi motiváció nélkül.”

[ Link ]


1 Nemzetközi Ifjúsági Jazz Vereseny és Fesztivál - 10

Nemzetközi Ifjúsági Jazz Vereseny és Fesztivál - 10

[ 09-05-2018 18:00 ]


A marosvásárhelyi Egyetemista Kultúrház, a Jazz&Blues Club és a Partitúra Kulturális Egyesület bejelenti a 10. Nemzetközi Ifjúsági Jazz Vereseny és Fesztivál szervezését a Jazz&Blues Clubban! Ez egy nagy esemény lesz, hiszen eljutottunk a 10. alkalommal szervezett nemzetközi dzsesszfesztiválra, amely évről évre kinötte magát és tehetségesnél tehetségesebb diákokat és zenészeket hozott Vásárhelyre. Az idén is megigérjük, hogy fenntartjuk a szintet a következő zene felhozatallal: Pintér Péter zongorista, JazzyBit, Rocksuli a jazz programjukkal, Jazz Residence - a tavalyi nyertesek, Luiza Zan & Gyárfás István & Sárik Peter Trio, Irina Sârbu & Ethnotic Project, Bágyi Balázs ft. Pocsai Kriszta - Tribute to Ella, UNAGE Big Band és Budapest Jazz Orchestra!1 SF Projekt - koncert  | The BUNKER

SF Projekt - koncert | The BUNKER

[ 10-05-2018 22:00 ]


2018. május 10. (csütörtök) Marosvásárhely, The Bunker (str. Sinaia nr. 3.) vendég: SZIKRA warm up: TKYD MIKEE MYKANIC SISKA FINUCCSI + DJ ARRE NAGYKONCERT Dj Arre (hiphop set) Közönségtalálkozó a helyszínen! CD-k, pólók, sapkák (Bloose Broavaz Shop)! Dedikálás! Jegyár: 30 RON (Csak helyszíni)

[ Link ]