1 Concertn Tg. Mureș - Sir Blues Vali Răcilă & Ada Milea

Concertn Tg. Mureș - Sir Blues Vali Răcilă & Ada Milea

[ 17-11-2018 19:00 ]


SirBlues Vali Răcilă cântă în română, iar Ada Milea se joacă de-a percuțiile Slide guitar pe textele poetului Ion Mureșan e un vis vechi al Adei Milea, așa că nu pierde ocazia de a reconstrui Alcool-ul pe structurile de blues propuse de SirBlues.

[ Link ]


1 We Own The Night - Wild Cats - Jägermeister

We Own The Night - Wild Cats - Jägermeister

[ 17-11-2018 23:00 ]


Jazz&Blues Club și Jägermeister vă invită la o noapte de neiutat, o petrecere nebună și gălăgioasă sâmbătă 17 noiembrie, de la orele 22:00. Veniți și veți fi martori la un eveniment unic, la clubul nostru, unde va reveni fanfara Jägermeister și va împărți voie bună, alături de formația Wild Cats!

[ Link ]


1 Stand Up Comedy

Stand Up Comedy

[ 22-11-2018 18:30 ]


Ii stii sigur de la Una Scurta, Razi ca Prostu, Roast-ul lui Velea, Show de Seara, podcasturile Ceva Marunt si Popesco Show sau doar ii confunzi cu cineva. Oricum ar fi Vio, Sorin, Sergiu, Toma si Cristi Popesco va așteaptă la Jazz&Blues Club Targu Mures de la ora 18:30 si 21:00 Vino cu 5 PRIETENI și veți fi 6 !!! RSVP 0724 400 322

[ Link ]


1 Sárik Péter Trió feat. Falusi Mariann

Sárik Péter Trió feat. Falusi Mariann

[ 22-11-2018 20:00 ]


Acum 5 ani, binecunoscutul pianist din Ungaria, Péter Sárik, a avut o inițiativă inedită, de a prelucra melodiile cerute de publicul său în stilul lui propriu. În scurt timp, acest nou concept a devenit atât de apreciat, încât publicul a dorit să reasculte piesele și astfel s-a creat un album cu aceste melodii. Albumul a fost produs in 4 luni, iar în anul 2014 a câștigat premiile Grammy si Fonogram din Ungaria, la categoria cel mai bun album de Jazz autohton. Sárik Péter Trió revine acum in Tg. Mures cu continuarea albumului de melodii indragie cerute de public, de aceasta data impreuna cu Falusi Mariann - renumita cantareata din Ungaria, si cu un nou program, de melodii exclusiv unguresti, la cererea publicului, bineinteles. Veniti sa-i vedeti la Jazz&Blues Club in data de 22 noiembrie, de la orele 20.00!

[ Link ]


1 PR Party – Quiz Night

PR Party – Quiz Night

[ 27-11-2018 22:00 ]


In fiecare a doua zi de marti sunteti invitati la Jazz&Blues Club, la PR Party cu diferite tematici si concursuri, in care puteti castiga bauturi sau chiar bani si alte premii... Urmatoarea intalnire : marti, 27 noiembrie, de la orele 22.00, cu tema Quiz Night! Nu rata, vei putea castiga premii! Intrare: 8 lei. Rezervare masa: 07224-400322. Mai multe detalii despre concursuri gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului.

[ Link ]


1 Mos Nicolae cu Formatia Mesehetes din Miercurea-Ciuc

Mos Nicolae cu Formatia Mesehetes din Miercurea-Ciuc

[ 04-12-2018 18:00 ]


Venim impreuna cu Mos Niculae! Veniti si in acest an la Jazz&Blues Club si aduceti-va rudele la petrecere! Formatia MESEHETES va sustine un concert pentru copii in data de 4 decembrie, la Jazz&Blues Club, cu ocazia asteptarii lui Mos Nicolae. Mesehetes este o formatie fondata in anul 2009, din 7 membri, care au intrat pe piata cu un proiect inedit, accela de a canta melodiile din desenele animate maghiare sau, mai nou si cateva melodii din desene animate Disney. Este o sarcina dificila, dar pe care cei 7 membrii o fac cu multa placere si daruire. acestia sunt: Szilágyi Nóra voce Zsigmond Éva-Beáta voce Bene Zoltán pian Boldizsár Szabolcs flaut György Csongor tobe Krizbai Imre chitara Szakál Attila chitara-bas

[ Link ]


1 WINTER SOUNDS - Concertul elevilor al Liceului Vocational de Artă

WINTER SOUNDS - Concertul elevilor al Liceului Vocational de Artă

[ 09-12-2018 18:00 ]


Vă așteptăm cu drag la concertul de Crăciun al elevilor de la Liceul Vocațional de Artă. Scopul acestui concert este de a ne pregăti sufletește pentru sărbători. Publicul este așteptat cu un repertoriu variat, va avea parte atât de muzică clasică, cât și de muzică modernă interpretată de tinerii talentați și nu vor lipsi nici surprizele. Bucuria de a face muzica va fi un alt element comun al recitalurilor, unde, cu mic cu mare, elev sau profesor participă la actul creației. Organizator KOVÁTS ANNA TÜNDE Mentori: Kováts Anna Tünde, Kováts István, Geréd Jolán, Sárosi Nóra, Vass Edit, Kerekes Szász Emese, Sándor László, Makkai István, Fülöp Alajos, Barabási Tivadar, Magyari Izabella.

[ Link ]


1 Concertul Liceului Vocational de Arta din Tg. Mures

Concertul Liceului Vocational de Arta din Tg. Mures

[ 11-12-2018 17:00 ]


Jazz&Blues Club si Liceul vocational de arta din Tg. Mures va asteapta cu drag la concertul elevilor Liceului de arta, in data de 11 decembrie, incepand cu orele 17.00 - concert organizat de Prof. Majeri Gabriela si prezentat de Marton Zsolt.

[ Link ]