1 Tiberius Festival - Jazz Night

Tiberius Festival - Jazz Night

[ 18-11-2017 21:00 ]


Jazz&Blues Club va invita la seara de jazz din cadrul festivalului Tiberius, in data de 18 noiembrie, de la orele 21.00. Vor urca pe scena: Graham Campbell - chitara (Canada), James Campbell - clarinet (Canada), Koszika - voce, Munkacsy Dora - pian, Kostyak Marton - bas si Tiberius Quartett. Va asteptam cu drag!

[ Link ]


1 Weekend Dance Night

Weekend Dance Night

[ 18-11-2017 22:00 ]


În fiecare vineri și sâmbătă seara la Jazz&Blues Club e petrecere! Pune-ți pantofii de dans, dacă crezi că faci față provocării de a dansa până dimineața! De muzică ne ocupăm noi:2 DJ și 2 săli cu muzică diferită, tu alegi ce ți se potrivește mai bine! La fiecare sfârșit de săptămână de la orele 22.00!

[ Link ]


1 I Heart Budapest - Casa Berii

I Heart Budapest - Casa Berii

[ 19-11-2017 18:00 ]


In data de 19 noiembrie Casa Berii se va transforma in Budapesta boema, datorita vocii senzuale ale lui Ivan Szandra cantand la voce si la pian, acompaniata la saxofon de Jasz Andris. Nu ratati acest show, daca vreti sa retraiti clipe din filmele alb-negru de odinioara, in atmosfera anilor 20, din cafenelele pline cu fum ale Budapestei...

[ Link ]


1 After Blues party with BLUESCORE

After Blues party with BLUESCORE

[ 20-11-2017 19:00 ]


BLUESCORE: Hanno Hofer (gtr/voc), Raul Kusak (Hammond organ), Liviu Pop (drums) Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, stabilit in Statele Unite, Liviu Pop. Un trio dinamic al carui repertoriu este compus in majoritate din piese clasice de muzica blues si soul dar care propune dezvoltari improvizatorice cu incursiuni in alte stiluri muzicale atat ca structura cat si ca stare. Unicitatea acestui Trio vine din sunetul inconfundabil al Orgii Hammond, un instrument total aparte. Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument (fiind si unicul detinator al unui full Hammond Organ din tara), fac ca acest Trio sa fie unic! HANNO HOFER, este chitaristul si vocalistul grupului care aduce o naturalete de interpretare dobandita prin studierea atenta a stilului de blues. In acelasi timp insa, el propune si incursiuni sonore chitaristicein afara idiomului de blues care dau personalitate Trio-ului.

[ Link ]


1 Concert pt. copii Kővirág

Concert pt. copii Kővirág

[ 22-11-2017 18:00 ]


Miercuri, 22 noiembrie, Jazz&Blues Club vă invită la un concert pentru copii cu formația Kővirág, intitulat Áprilisi tréfa! Interpretează: László József - chitară, voce, Szász Emese Rebeka - flaut, instrumente de suflat, Fülöp Csongor István - clape și Bencédi Szilárd - chitară bas.. Colaborator: Gáll Ágnes - actor păpușar. Dupa concert, va invitam la o petrecere dementiala pt. copii cu nenea Döme :)

[ Link ]


1 Tankcsapda - concert rock

Tankcsapda - concert rock

[ 24-11-2017 00:00 ]


Mare turneu de club al legendarei trupe Tankcsapda din Ungaria! La Tg. Mureș îi putem vedea în data de 24 noiembrie, la Jazz&Blues Club. Trupă invitată: Junkie Jack Flash. Locurile sunt limitate, dacă vrei cu adevărat să fii prezent, ia-ți bilet din timp: ➝Bilet Early Bird: 40 Ron (primele 100 buc.) ➝În avans: 50 Ron ➝La fața locului: 55 Ron Locație concert: Jazz&Blues Club, str. Sinaia nr. 3. Organizatori: Generáció Party și Jazz & Blues Club.

[ Link ]


1 Focul Viu - concert Casa Berii

Focul Viu - concert Casa Berii

[ 30-11-2017 20:00 ]


Drumul trupei Focul Viu e deja unul destul de lung și cu siguranță unul sinuos. Ceea ce începea prin ‘98 ca o prietenie muzicală, cu Sorin Taloș (Baia Mare, chitară și voce) și Raluca Bârsan (din Reghin, mutată în Tîrgu Mureș, voce, chitară, blockflote), întâlnire mediată indirect chiar de Horațiu Șerb :), aflat atunci între organizatorii unui festival studențesc de folk în Tîrgu Mureș, avea să se materializeze apoi sub numele de Focul Viu, într-o perioadă a perindărilor și cântărilor între Reghin - unde Sorin se mută și lucrează la fabrica de instrumente muzicale Hora iar Casa de cultură le pune la dispoziție o sală de repetiții - și Tîrgu Mureș, unde căminele studențești erau loc și prilej de minunate nopți de muzică și suflet în sălile de lectură. Vine o primă serie de înregistrări în studiourile Radio Transilvania Cluj, în ’99, din care se încheagă albumul Zbor – o vreme mai mult a liricului, a căutărilor interioare și prin poezia românească, mai profunde sau mai cu naivitatea și candoarea anilor tineri.

[ Link ]


1 Trooper - An Iron Tribute - Part III

Trooper - An Iron Tribute - Part III

[ 09-12-2017 20:00 ]


Începutul toamnei aduce o nouă surpriză muzicală din partea formației Trooper: „An Iron Tribute – Part III”. Pornită din dragostea pe care cei șase trooperi o au pentru muzica formației Iron Maiden, cea care le-a dat și dat numele, inițiativa s-a bucurat de un mare succes în rândul ascultătorilor de muzică rock din întreaga țară. Concertele sunt structurare în două părți, o primă oră de hituri Iron Maiden și o a doua oră de piese Trooper, trecând prin toate cele opt albume de studio.

[ Link ]


1 Fekete lakkcipok - concert dedicat lui Komar Laszlo

Fekete lakkcipok - concert dedicat lui Komar Laszlo

[ 14-12-2017 19:00 ]


In data de 14 decembrie, va asteptam la un concert dedicat lui Komar Laszlo, indragitul interpret de muzica usoara din Ungaria, in compania formatiei Fekete Lakkcipok, care au cantat alaturi de regretatul artist si vin si in Tg. Mures ca sa le impartaseasca cu publicul de aici...

[ Link ]