1 Friday Eargasm

Friday Eargasm

[ 24-05-2019 22:00 ]


În fiecare vineri la Jazz&Blues Club e dubla petrecere! 2 DJ și 2 săli cu muzică diferită, tu alegi ce ți se potrivește mai bine: DJ Andriss face atmosfera incendiara in sala principala cu hituri noi, iar DJ Dome te imbie cu jazz feelings in Salonul Piano! Intrare 15 lei.

[ Link ]


1 Weekend Dance Night

Weekend Dance Night

[ 25-05-2019 22:00 ]


În fiecare sâmbătă seara la Jazz&Blues Club e petrecere! Pune-ți pantofii de dans, dacă crezi că faci față provocării de a dansa până dimineața! De muzică ne ocupăm noi: 2 DJ și 2 săli cu muzică diferită, tu alegi ce ți se potrivește mai bine! La fiecare sfârșit de săptămână de la orele 22.00!

[ Link ]


1 Kővirág - concert pentru copii

Kővirág - concert pentru copii

[ 27-05-2019 18:00 ]


Jazz&Blues Club îi invită pe cei mici și mari deopotrivă, la un concert pentru copii, cu ocazia Zilei Copilului. Interpreți: László József (chitară, voce), Orbán Csenge (blockflote), Fülöp Csongor István (clape) și Benczédi Szilárd (chitara bas). Cu colaborarea actriței-păpușar Gáll Ágnes. Vă așeptăm!

[ Link ]


1 Sad but True | Pankovits Nikolett Sextet & Boncz Ádám

Sad but True | Pankovits Nikolett Sextet & Boncz Ádám

[ 30-05-2019 19:00 ]


Pankovits Nikolett trăiește la New York. Aici a studiat canto jazz, cu doi ani în urmă publicându-și primul album intitulat MAGIA. Discul cuprinde șlagăre vechi, maghiare, cântece tradiționale și standarde americane, pe ritmuri latino. Programul muzical este completat cu poezii și pasaje din literatura maghiară, interpretate de actorul Boncz Ádám. Cei doi artiști sunt acompaniați de muzicieni din diferite țări ale lumii (Statele Unite ale Americii, Venezuela, Argentina, Columbia), povestind pe limbajul comun al muzicii despre dorul de casă, dragoste, umanism, iubire. Pankovits Nikolett a susținut un turneu în câteva țări europene cu formația sa, în septembrie 2018, prezentând programul Sad but True. Cu acest program au avut câteva reprezentații de succes și la New York, la Blue Note, Club Bonafide și pe scena Rockwood Music Hall.

[ Link ]


1 Proiecție Bohemian Rhapsody

Proiecție Bohemian Rhapsody

[ 31-05-2019 19:30 ]


Dacă ai ratat filmul, sau nu ai ai avut timp sa-l vezi la cinema, acum ai șansa să vizionezi versiunea extinsă (cu concertul integral Live Aid, plus 2 piese), a filmului care prezintă viața legendarului solist al formației Queen - Freddie Mercury, la Jazz&Blues Club, în calitate bună și la volumul potrivit. În plus, poți face asta savurând un cocktail sau o bere, dansând, bătând din picioare sau cântând. Proiecția va fi urmată de Old Man Party, unde-ți poți elibera toată energia acumulată de-a lungul lunii.

[ Link ]


1 Old Man Party

Old Man Party

[ 31-05-2019 22:00 ]


La sfarsitul fiecarei luni, sambata de la 10 pm sunteti invitati la petrecerea celor de peste 30 ani. DJ Dome va readuce atmosfera anilor 80-90 si va promite o seara departe de griji! Rezervari mese: 0724-400322, intrare: 15 lei. Distractie placuta!

[ Link ]


1 Rammsturm – Rammstein tribute

Rammsturm – Rammstein tribute

[ 14-06-2019 21:00 ]


5 ani de activitate, nenumărate showuri în Ungaria, România, Austria și Serbia. Concertele lor live sunt adevărate spectacole... Biletele costa 30 de lei și se vor găsi doar la fața locului. Vă așteptăm!

[ Link ]


1 Crazy Town (USA), Sky Swallows Challenge (RO) - The Bunker

Crazy Town (USA), Sky Swallows Challenge (RO) - The Bunker

[ 09-08-2019 20:00 ]


Crazy Town readuc energia anilor 90 pe scena din Târgu-Mureș, cu un concert ce va atinge corzile sensibile a marilor nostalgici, dar și pe cele ale amatorilor de dans. Activă de mai bine de doua decenii, trupa a reușit să își păstreze statutul de element-simbol al scenei alternative americane. Creatori ai hit-urilor precum Butterfly sau Revolving Door au rămas fideli compozițiilor ce îmbină rap-rock, nu-metal și beat-uri sinuoase, cu acel ceva ce hipnotizează și reușește, cu fiecare concert, să ridice în picioare săli pline de oameni!

[ Link ]