1 Roberto Morbioli Band

Roberto Morbioli Band

[ 26-03-2019 20:00 ]


Jazz&Blues Club vă invită la un concert de blues și soul cu Robert Morbioli Band, presărat cu jazz și funk. Roberto este considerat a fi unul dintre cei mai buni chitariști de blues din Europa, participând la multe evenimente de gen, și având turnee și în SUA de câteva ori pe an. Trupa: Roberto Morbioli (chitară & voce) Marco Xeres (bass & voce) Liviu Pop (tobe)

[ Link ]


1 Concert Gerendás Péter

Concert Gerendás Péter

[ 30-03-2019 19:00 ]


Jazz&Blues Club va fi gazda unui concert Gerendas Peter din Ungaria, unde vom putea auzi, pe langa melodiile compozitie prorie ale artistului, si melodii ale formatiei sale preferate din tinerete, de la Beatles!

[ Link ]


1 Old Man Party

Old Man Party

[ 30-03-2019 22:00 ]


Sâmbătă de la 10 pm sunteți invitați la petrecerea celor de peste 30 ani. DJ Döme vă readuce atmosfera anilor 80-90 și vă promite o seară departe de griji! Rezervări mese: 0724-400322. Distracție plăcută!

[ Link ]


1 Recital cameral

Recital cameral

[ 31-03-2019 17:00 ]


Datorită bunei colaborări dintre Institutul Balassi – Institutul Maghiar din București și Universitatea de Muzică Liszt Ferenc din Budapesta, începând cu anul 2013 au loc anual două turnee în România susținute de studenții acestei prestigioase instituții de învățământ din Ungaria. Artiștii care evoluează în acest concert: Kondorosi Karolina – vioară, Matsunaga Minami – pian și Bodor Ágnes – violoncel, reprezintă clasa de muzică de cameră a profesorului Kováts Péter. În program: Cezar Frank: Sonata pentru vioară și pian în La major Bartók Béla: Adagio Dmitri Șostakovici: Trio cu pian în mi minor, nr. 2 op. 67

[ Link ]


1 ImproComedy Star Show

ImproComedy Star Show

[ 01-04-2019 20:00 ]


Vom face un supershow de improvizatie si in plus il vom avea ca invitat de tip superspecial pe Domnul Vlad Radescu! Noi pe dumnealui il stim din clasa, deoarece ne-a fost profesor de actorie la facultate, acum niste ani! Dumneavoastra poate il stiti si ca pe Ciprian Porumbescu, Avram Iancu, Colonelul Lupu, Dom Director sau cine stie? ne-ar fi greu sa alegem din atatea roluri!!! In concluzie, onoarea este de partea noastra, surpriza si evenimentul de partea voastra, iar castigul al tuturor! Este prima data cand se intampla asta si probabil o sa fie memorabil! NU rata! Spectacolele de improvizatie n-au regie, nici scenariu si se intampla pe loc si pe bune. Fiecare spectacol e unic iar publicul participa activ la el!! Un spectacol interactiv, publicul si actorii conlucreaza, construind cel mai inteligent RAS de pus pe buze. Comedie adevarata creata spontan de cinci meseriasi ai teatrului de improvizatie. O data in viata trebuie sa vezi Obligó, live! Nu stim! Improvizam!

[ Link ]


1 International Youth Jazz Competition & Festival XI

International Youth Jazz Competition & Festival XI

[ 10-04-2019 00:00 ]


În perioada 10-13 Aprilie se desfășoară la clubul Jazz&Blues Club cea de-a 11-a ediție a International Youth Jazz Competition and Festival, Tg. Mureș. Anul acesta invitații festivalului sunt: 10 apr - Școala de Rock Tg. Mureș și trupe de jazz ale Liceului vocațional de artă Tg. Mureș; 11 apr - Bari Lacika Trio și Petra Acker & The Band (RO); 12 apr - Zolbert Duo, Smooth Jazz Night (HU) urmat de Sorin Zlat, The Groove Garden (RO); 13 apr - Mike Nielsen, Solo Guitar Tour (Irlanda), urmat de Szöke Nikoletta (HU).

[ Link ]