Despre noi

Home » Despre noi

Locaţie

Clubul s-a înfiinţat în luna martie a anului 2007 într-o zonă centrală a oraşului. Clubul este situat într-o curte interioară pe strada Sinaia nr. 3, cu multe locuri de parcare pentru clienţi.

Descriere

Situat la demisol, clubul are o capacitate de 230 de locuri pe scaune şi fotolii, capacitatea maximă fiind de 450-500 persoane. Salonul principal are un bar mare, accesibil de jur-împrejur, care împarte încaperea în două spaţii: unul cu mese şi scaune şi cu scaune de bar de-a lungul pereţilor, iar spaţiul principal are în mijloc ringul de dans şi lateral fotolii şi canapele confortabile. De o parte şi de alta a ringului de dans se află barul, respectiv scena. La capătul salonului principal se află un separeu, mai liniştit, cu 50 de locuri în fotolii.

Scopul nostru şi evenimente organizate la noi

Clubul nostru are interesul să satisfacă dorinţa de a distra a tuturor târgu-mureşenilor, dar bineînţeles şi a oaspeţilor săi din provincie sau din străinătate. Tocmai de aceea organizăm în continuu o varietate largă de evenimente, încercând să fim pe placul tuturor categoriilor de vârstă.
Pe parcursul anilor au avut loc la noi numeroase concerte de jazz, blues, pop, rock, chiar şi de muzică clezmer în interpretarea multor artişti români şi maghiari din ţară, precum: HQ, Paula Seling, David Luke Michael Brian ţi formaţia Speak Floyd, Alex Man, Anamaria Galea, Brick Factory Station, Tündérground etc. Dar ţi artiţti consacraţi din străinătate au călcat pragul clubului, cum ar fi: Benkó Dixiland Band din Ungaria, Land Covered With Briar din Elveţia, Bakad Kapelye din Germania, sau Lujza Zan din America.
În cadrul clubului nostru se împletesc mai multe genuri muzicale, pornind de la sofisticarea ritmurilor actuale pană la eleganţa barocului, prezentate de către studenţii Academiei Gheorghe Dima din Cluj-Napoca.
Clubul nostru este partener cu proiectul naţional „Oportunităţi la tine, acasă”, în cadrul căruia oferă şanse tinerilori artişti talentaţi, încă neconsacraţi, pentru a susţine concerte de prezentare.
Acordăm un mare interes şi spectacolelor de teatru, teatru-dans, organizăm seri tematice pe linia anumitor genuri muzicale sau instumente. Iar pentru ca distracţia să fie totală, uităm de griji, dar nu şi de petreceri nebuneţti cu preţuri reduse la beri şi muzica anilor din `70 până azi.

Acum nu suntem doar un club, ci și un portal util cu recenzii de jocuri online populare, inclusiv Gates of Olympus. Acum, pe site puteți citi recenzia slotului, tehnicile de joc, secretele și strategiile. Sperăm că toate informațiile prezentate pe site vor fi utile pentru cititorii noștri.

Toate drepturile rezervate – Jbclub – Copyright © 2023